Generator Oksigen Kanggo Las lan Nglereni
  • Air ProGenerator Oksigen Kanggo Las lan Nglereni

Generator Oksigen Kanggo Las lan Nglereni

Kapasitas Oksigen: 50-600Nm³ / jam
Kemurnian Oksigen: â ‰ ¥ 99,6%
Tekanan Oksigen: 150-200 Tekanan Isi Ulang Bar

Kirim Enquiry

Katrangan Product


Oksigen biaya murah kanggo nglereni oxy-acetylene lan operasi las karo generator oksigen. Ing sistem generator O2 Situs pancen terjangkau, lan ngilangi kebutuhan obah silinder O2 selawase. Generator oksigen kanggo ngelas lan nglereni iku gampang, andal lan gampang dioperasikake.


1. Parameter (Spesifikasi) Generator Oksigen Kanggo Las lan Nglereni

Model KDON-50/50 KDON-80/160 KDON-180/300 KDON-260/500 KDON-350/700 KDON-550/1000
O2Kapasitas 50Nmm³ / h 80Nmm³ / h 180Nmm³ / h 260Nmm³ / h 350Nmm³ / h 550Nmm³ / h
O2Kasucian â ‰ ¥ 99,6% â ‰ ¥ 99,6% â ‰ ¥ 99,6% â ‰ ¥ 99,6% â ‰ ¥ 99,6% â ‰ ¥ 99,6%
N2Kapasitas 50Nm³ / h 160Nm³ / h 300Nm³ / h 500Nm³ / h 700Nm³ / h 1000Nm³ / h
N2Kasucian â ‰ ¤10ppm Oâ ‚‚ â ‰ ¤10ppm Oâ ‚‚ â ‰ ¤10ppm Oâ ‚‚ â ‰ ¤10ppm Oâ ‚‚ â ‰ ¤10ppm Oâ ‚‚ â ‰ ¤10ppm Oâ ‚‚
Kekuwatan â ‰ ¤1.3KWh / Nm³ Oâ ‚‚ â ‰ ¤0.85KWh / Nm³ Oâ ‚‚ â ‰ ¤0.68KWh / Nm³ Oâ ‚‚ â ‰ ¤0.65KWh / Nm³ Oâ ‚‚ â ‰ ¤0.65KWh / Nm³ Oâ ‚‚ â ‰ ¤0.65KWh / Nm³ Oâ ‚‚
Ruang Lantai 145m³ 150m³ 160 m³ 180m³ 250m³ 420m³

Proses tekanan rendah diwenehake kanggo generator oksigen kanggo las lan nglereni kanggo nyuda konsumsi daya lan ningkatake keamanan operasi. Piranti lunak profesional sing cocog digunakake kanggo ngitung distilasi proses lan ngetung struktur ing desain peralatan unit, kanggo mesthekake kinerja dhuwur lan linuwih.

Kanggo nyukupi kabutuhan pasar, kajaba ngasilake generator oksigen kompresi eksternal umum kanggo welding lan cutting, kita uga nggawe proses kompresi internal seri kanggo nyuda beban kerja instalasi lan pangopènan peralatan lengkap.

Kita wis ngembangake sistem pemurnian sing dipasang kanthi skid, kanggo nyuda wektu instalasi pipa ing situs.


2. Jaminan Kualitas Generator Oksigen Kanggo Las lan Pemotongan

1) Auditing kontrak ketat nglibatake kabeh departemen kanggo njamin kelayakan saben pesenan.

2) Desain proses lan validasi sadurunge produksi akeh.

3) Ngontrol kanthi ketat kabeh bahan baku lan tambahan, kabeh bahan baku tekan level maju ing jagad.

4) Pemeriksaan ing situs kanggo kabeh proses, cathetan inspeksi tetep bisa dilacak sajrone 3 taun.

5) Kabeh inspektur trampil karo sertifikat internasional.

6) Las sing mumpuni lan profesional njamin kualitas las.

7) 100% inspeksi sistem rampung sadurunge dikirim.

8) Latihan rutin kanggo staf inspeksi

3. Pangiriman Generator Oksigen kanggo Las lan Nglereni

Tags Panas: Generator Oksigen Kanggo Las lan Nglereni, Produsen, Suplier, Tuku, Disesuaikan, Pabrik, Tiongkok, Digawe ing China, Rega

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码