Generator Oksigen Jinis Kothak
  • Air ProGenerator Oksigen Jinis Kothak

Generator Oksigen Jinis Kothak

Kapasitas Oksigen: 10-100L / min
Kemurnian Oksigen: 90-93%
Tekanan Oksigen: 0,1-0,4Mpa (150-200 Tekanan Isi Ulang Bar bisa ditawakake)

Kirim Enquiry

Katrangan Product


Generator oksigen jinis kothak (kemurnian saka 93% nganti 99.5%) minangka sistem pangasil oksigen utamane kanthi kemudahan portebel & obah. Oksigen diproduksi saka udara sing dikompresi kanthi teknologi adsorpsi ayunan tekanan (PSA). uga sistem generator oksigen terintegrasi ing wadhah utawa kothak.


1. Parameter (Spesifikasi) Generator Oksigen Jinis Kothak

Model O2Kapasitas O2Kasucian O2Tekanan Ukuran L × W × H
ZRO-10L 10Min 90% -93% 0,1-0,4Mpa 590 × 570 × 1100mm
ZRO-20L 20Min 90% -93% 0,1-0,4Mpa 590 × 570 × 1360mm
ZRO-30L 30Min 90% -93% 0,1-0,4Mpa 1300 × 1000 × 1600mm
ZRO-40L 40Lin 90% -93% 0,1-0,4Mpa 1300 × 1000 × 1600mm
ZRO-50L 50Lin 90% -93% 0,1-0,4Mpa 1300 × 1000 × 1650mm
ZRO-60L 60Lin 90% -93% 0,1-0,4Mpa 1300 × 1000 × 1650mm
ZRO-70L 70Lin 90% -93% 0,1-0,4Mpa 1400 × 1000 × 1800mm
ZRO-80L 80Lin 90% -93% 0,1-0,4Mpa 1400 × 1000 × 1800mm
ZRO-100L 100LMin 90% -93% 0,1-0,4Mpa 1580 × 1000 × 2000mm

Generator oksigen tipe PSA nggunakake udara sing dikompresi resik minangka bahan baku lan ayakan molekul zeolite (ZMS) minangka adsorbent, kanggo ngasilake gas oksigen kanthi teknologi Pressure Swing Adsorption (PSA) ing suhu normal. ZMS minangka adsorben granular bunder kebak pori-pori mikro ing njero lan njaba, sing duweni karakteristik adsorpsi selektif. N2 duwe tingkat difusi sing luwih dhuwur nalika O2 luwih murah, mula N2 diserap dadi ZMS nalika O2 ora ana. Kanthi ngontrol kahanan / tutup katup pneumatik dening PLC, adsorsi ing tekanan lan regenerasi tanpa tekanan, kanggo misahake gas nitrogen lan oksigen, lan nggawe aliran oksigen terus-terusan kanthi mbutuhake kemurnian.


2. Pambuka Generator Oksigen Jinis Kothak

3. Fitur Generator Oksigen Jinis Kothak

Amarga kapasitas adsorpsi saringan molekul beda kanggo oksigen lan nitrogen, generator oksigen tipe ZR bisa misahake oksigen seger lan murni saka udara kanthi langsung, lan nyuplai oksigen kanthi terus sawise urip. Kemurnian oksigen bisa nganti 90% sawise nggarap 5 menit. Aman, trep, resik, ijo, lan ekonomis.

1) Konsumsi energi sithik.

2) Operasi sederhana, gampang urip / mateni gampang, area pendhudhukan cilik, biaya perawatan sing murah.

3) Proses teknis canggih, fleksibilitas operasi sing apik, reliabilitas operasi sing dhuwur.

4) Tingkat otomatisasi sing dhuwur, kasedhiya sawayah-wayah, tanpa bebaya sing didhelikake.

5) Dilengkapi karo castor ing sisih ngisor, bisa dipindhah kanthi gampang menyang papan apa wae.

4. Aplikasi Generator Oksigen Jinis Kothak

1) Perawatan limbah: aerasi sing diperkaya oksigen kanggo endhot aktif, kolam oksigen lan sterilisasi ozon.

2) Peleburan kaca: pembubaran sing ndhukung pembakaran, nglereni kanggo nambah panen lan nambah umur kompor.

3) Pemutihan pulp lan nggawe kertas: ngganti pemutih klorin dadi pamutih sing diperkaya karo oksigen kanthi biaya murah, perawatan limbah.

4) Metalurgi logam non-ferrous: peleburan baja, seng, nikel, timbal, lan sapiturute, teknologi PSA kanthi bertahap njupuk teknologi cryogenik.

5) Industri petrokimia lan kimia: nambah kacepetan reaksi lan output produksi kimia kanthi nggunakake reaksi oksidasi sing diperkaya karo oksigen.

6) Perawatan bijih: nggunakake oksigen ing emas, lsp. Proses produksi, kanggo nambah efisiensi ekstraksi logam mulia.

7) Akuakultur: nambah oksigen sing larut ing banyu kanthi aerasi sing diperkaya oksigen kanggo nambah panen iwak, uga bisa nggunakake oksigen nalika ngeterake iwak urip.

8) Fermentasi: ngganti hawa karo oksigen nalika fermentasi kanggo nambah efisiensi kanthi drastis.

9) Banyu ngombe: nyedhiyakake oksigen kanggo generator ozon kanggo sterilisasi.

10) Medis: bar oksigen, terapi oksigen, perawatan kesehatan fisik, lsp.

5. Kiriman saka Oksigen Generator Kothak

Tags Panas: Generator Oksigen Jinis Kothak, Produsen, Suplier, Tuku, Disesuaikan, Pabrik, China, Buatan China, Rega

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码