Generator Oksigen Medis
  • Air ProGenerator Oksigen Medis

Generator Oksigen Medis

Kapasitas Oksigen: 1-200Nm³ / jam
Kemurnian Oksigen: 90-95%
Tekanan Oksigen: 0,1-0,5Mpa (150-200 Tekanan Isi Ulang Bar bisa ditawakake)

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Oksigen digunakake ing pirang-pirang wilayah. Contone, oksigen sing diproduksi kanthi artifisial digunakake ing tani iwak, perawatan banyu ngombe, metalurgi, tanduran biogas lan ing industri panganan. Oksigen kudu kasedhiya ing kemurnian tartamtu, utamane yen digunakake ing bidang medis, kayata. ing bioskop operasi rumah sakit lan klinik hewan. Ing gati, kemurnian nuduhake proporsi oksigen ing campuran gas total.

Generator oksigen medis bisa ngasilake oksigen medis, sing duwe kemurnian oksigen 93% -95%, memenuhi persyaratan Farmakopoeia Eropa kanggo gas medis uga standar ISO 7396-1: 2016 kanggo sistem pipa gas medis lan 13485: 2016 kanggo sistem manajemen mutu kanggo pabrikan piranti medis.


1. Parameter (Spesifikasi) Generator Oksigen Medis

Model Kapasitas
Kasucian
Ukuran L × W × H
ZRO-3 3Nm³ / h 90-95% 1200 × 1200 × 1800mm
ZRO-5 5Nm³ / h 90-95% 1200 × 1200 × 2000mm
ZRO-10 10Nm³ / h 90-95% 1600 × 1500 × 2150mm
ZRO-20 20Nm³ / h 90-95% 1800 × 1700 × 2550mm
ZRO-30 30Nm³ / h 90-95% 1900 × 1700 × 2600mm
ZRO-50 50Nm³ / h 90-95% 2100 × 2000 × 2750mm
ZRO-100 100Nm³ / h 90-95% 5500 × 1550 × 3200mm
ZRO-150 150Nm³ / h 90-95% 6000 × 1800 × 3500mm
ZRO-200 200Nm³ / h 90-95% 6600 × 2000 × 3700mm

Pengembang oksigen medis PSA nggunakake udara sing dikompresi resik minangka bahan baku lan saringan molekul zeolite (ZMS) minangka adsorben, kanggo ngasilake gas oksigen kanthi teknologi Pressure Swing Adsorption (PSA) ing suhu normal. ZMS minangka adsorben granular bunder kebak pori-pori mikro ing njero lan njaba, sing duweni karakteristik adsorpsi selektif. N2 duwe tingkat difusi sing luwih dhuwur nalika O2 luwih murah, mula N2 diserap dadi ZMS nalika O2 ora ana. Kanthi ngontrol kahanan / tutup katup pneumatik dening PLC, adsorsi ing tekanan lan regenerasi tanpa tekanan, kanggo misahake gas nitrogen lan oksigen, lan nggawe aliran oksigen terus-terusan kanthi mbutuhake kemurnian.


2. Pambuka Generator Oksigen Medis

3. Fitur Generator Oksigen Medis

1) Nganggo antarmuka komputer lan kontrol cerdas kanggo nggawe operasi sing gampang lan nyedhiyakake gas oksigen sing mumpuni kanthi cepet.

2) Teknologi ngisi efisiensi tinggi ayakan molekul, supaya ZMS luwih kenceng, luwih kenceng lan umure luwih dawa.

3) Nganggo merek terkenal PLC internasional lan katup pneumatik, kanggo ngalih kanthi otomatis lan nggawe operasi luwih stabil.

4) Tekanan, kemurnian lan flowrate stabil lan bisa disetel, bisa memenuhi macem-macem syarat pelanggan.

5) Struktur kompak, tampilan sing apik, lan wilayah pendhudhukan cilik.

4. Aplikasi Generator Oksigen Medis

Fleksibel â € ¢ Dadi pemasok dhewe
â € ¢ Solusi ing situs lan seluler
â € ¢ Gawe gas kapan lan ing endi sampeyan butuh
â € ¢ Goleki solusi sing pas banget karo kebutuhan sampeyan
Ngirit biaya â € ¢ Instalasi murah lan biaya mbukak
â € ¢ mung nganggo listrik
â € ¢ Pangopènan minimal
â € ¢ Duwe pasokan dhewe bisa nyegah downtime amarga kekurangan gas
â € ¢ Bayaran cepet - asring kurang saka setaun
Operasi Gampang â Generator oksigen kanthi otomatis
â € ¢ Pangopènan minimal
â € ¢ Instal lan operasi sing gampang
Kualitas Tinggi â € ¢ Mung komponen kualitas sing digunakake
â Generator oksigen sing awet lan bisa dipercaya

5. Pangiriman Generator Oksigen Medis

Tags Panas: Generator Oksigen Medis, Produsen, Pemasok, Tuku, Disesuaikan, Pabrik, China, Buatan China, Rega

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码