Tanduran Oksigen Kemurnian Dhuwur 99,6%
  • Air ProTanduran Oksigen Kemurnian Dhuwur 99,6%

Tanduran Oksigen Kemurnian Dhuwur 99,6%

Kapasitas Oksigen: 50-600Nm³ / jam
Kemurnian Oksigen: â ‰ ¥ 99,6%
Tekanan Oksigen: 150-200 Tekanan Isi Ulang Bar

Kirim Enquiry

Katrangan Product


Tanduran oksigen kemurnian dhuwur 99,6% wis akeh digunakake ing macem-macem bidang, kalebu baja, petrokimia, obat-obatan, elektronik, tekstil, termoelektrik, mobil, pabrik mesin, aerospace lan akeh bidang liyane.
Perusahaan bakal didedikake kanggo layanan pelanggan umum, kanggo ngirit biaya operasi kanggo pangguna minangka target kita, kepuasan pelanggan dadi tujuane.


1. Parameter (Spesifikasi) 99.6% Tanduran Oksigen Kemurnian Tinggi

Model KDON-50/50 KDON-80/160 KDON-180/300 KDON-260/500 KDON-350/700 KDON-550/1000
O2Kapasitas 50Nmm³ / h 80Nmm³ / h 180Nmm³ / h 260Nmm³ / h 350Nmm³ / h 550Nmm³ / h
O2Kasucian â ‰ ¥ 99,6% â ‰ ¥ 99,6% â ‰ ¥ 99,6% â ‰ ¥ 99,6% â ‰ ¥ 99,6% â ‰ ¥ 99,6%
N2Kapasitas 50Nm³ / h 160Nm³ / h 300Nm³ / h 500Nm³ / h 700Nm³ / h 1000Nm³ / h
N2Kasucian â ‰ ¤10ppm Oâ ‚‚ â ‰ ¤10ppm Oâ ‚‚ â ‰ ¤10ppm Oâ ‚‚ â ‰ ¤10ppm Oâ ‚‚ â ‰ ¤10ppm Oâ ‚‚ â ‰ ¤10ppm Oâ ‚‚
Kekuwatan â ‰ ¤1.3KWh / Nm³ Oâ ‚‚ â ‰ ¤0.85KWh / Nm³ Oâ ‚‚ â ‰ ¤0.68KWh / Nm³ Oâ ‚‚ â ‰ ¤0.65KWh / Nm³ Oâ ‚‚ â ‰ ¤0.65KWh / Nm³ Oâ ‚‚ â ‰ ¤0.65KWh / Nm³ Oâ ‚‚
Ruang Lantai 145m³ 150m³ 160 m³ 180m³ 250m³ 420m³

Proses tekanan rendah diperkenalkan kanggo tanduran oksigen kemurnian dhuwur 99,6% kanggo nyuda konsumsi daya lan ningkatake keamanan operasi. Piranti lunak profesional sing cocog digunakake kanggo ngitung distilasi proses lan ngetung struktur ing desain peralatan unit, kanggo mesthekake kinerja dhuwur lan linuwih.

Kanggo nyukupi kabutuhan pasar, kajaba ngasilake kompresi eksternal umum 99,6% tanduran oksigen kemurnian dhuwur, kita uga wis ngembangake proses kompresi internal kanggo nyuda beban kerja instalasi lan pangopènan peralatan lengkap.

Kita wis ngembangake sistem pemurnian sing dipasang kanthi skid, kanggo nyuda wektu instalasi pipa ing situs.


2. Jaminan Kualitas 99,6% Tanduran Oksigen Kemurnian Tinggi

1) Auditing kontrak ketat nglibatake kabeh departemen kanggo njamin kelayakan saben pesenan.

2) Desain proses lan validasi sadurunge produksi akeh.

3) Ngontrol kanthi ketat kabeh bahan baku lan tambahan, kabeh bahan baku tekan level maju ing jagad.

4) Pemeriksaan ing situs kanggo kabeh proses, cathetan inspeksi tetep bisa dilacak sajrone 3 taun.

5) Kabeh inspektur trampil karo sertifikat internasional.

6) Las sing mumpuni lan profesional njamin kualitas las.

7) 100% inspeksi sistem rampung sadurunge dikirim.

8) Latihan rutin kanggo staf inspeksi

3. Pangiriman Pabrik Oksigen Kemurnian Dhuwur 99,6%

Tags Panas: Pabrik Oksigen Kemurnian Dhuwur 99,6%, Produsen, Suplier, Tuku, Disesuaikan, Pabrik, Tiongkok, Digawe ing China, Rega

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码