Generator Oksigen PSA ing situs
  • Air ProGenerator Oksigen PSA ing situs

Generator Oksigen PSA ing situs

Kapasitas Oksigen: 1-200Nm³ / jam
Kemurnian Oksigen: 90-95%
Tekanan Oksigen: 0,1-0,5Mpa (150-200 Tekanan Isi Ulang Bar bisa ditawakake)

Kirim Enquiry

Katrangan Product


Napa tuku oksigen yen sampeyan bisa ngasilake dhewe? Generator oksigen PSA ing situs ngirim aliran kapasitas dhuwur miturut kemurnian sing sampeyan butuhake. Cocog kanggo macem-macem aplikasi. Kanthi teknologi Tekanan Swing Swing (PSA).


1. Parameter (Spesifikasi) Generator Oksigen PSA Ing situs

Model Kapasitas
Kasucian
Ukuran L × W × H
ZRO-3 3Nm³ / h 90-95% 1200 × 1200 × 1800mm
ZRO-5 5Nm³ / h 90-95% 1200 × 1200 × 2000mm
ZRO-10 10Nm³ / h 90-95% 1600 × 1500 × 2150mm
ZRO-20 20Nm³ / h 90-95% 1800 × 1700 × 2550mm
ZRO-30 30Nm³ / h 90-95% 1900 × 1700 × 2600mm
ZRO-50 50Nm³ / h 90-95% 2100 × 2000 × 2750mm
ZRO-100 100Nm³ / h 90-95% 5500 × 1550 × 3200mm
ZRO-150 150Nm³ / h 90-95% 6000 × 1800 × 3500mm
ZRO-200 200Nm³ / h 90-95% 6600 × 2000 × 3700mm

Generator oksigen PSA ing situs nggunakake udara sing dikompresi resik minangka bahan baku lan ayakan molekul zeolite (ZMS) minangka adsorbent, kanggo ngasilake gas oksigen kanthi teknologi Pressure Swing Adsorption (PSA) ing suhu normal. ZMS minangka adsorben granular bunder kebak pori-pori mikro ing njero lan njaba, sing duweni karakteristik adsorpsi selektif. N2 duwe tingkat difusi sing luwih dhuwur nalika O2 luwih murah, mula N2 diserap dadi ZMS nalika O2 ora ana. Kanthi ngontrol kahanan / tutup katup pneumatik dening PLC, adsorsi ing tekanan lan regenerasi tanpa tekanan, kanggo misahake gas nitrogen lan oksigen, lan nggawe aliran oksigen terus-terusan kanthi mbutuhake kemurnian.


2. Pambuka Generator Oksigen PSA Ing situs

3. Fitur Generator Oksigen PSA Ing situs

1) Nganggo antarmuka komputer lan kontrol cerdas kanggo nggawe operasi sing gampang lan nyedhiyakake gas oksigen sing mumpuni kanthi cepet.

2) Teknologi ngisi efisiensi tinggi ayakan molekul, supaya ZMS luwih kenceng, luwih kenceng lan umure luwih dawa.

3) Nganggo merek terkenal PLC internasional lan katup pneumatik, kanggo ngalih kanthi otomatis lan nggawe operasi luwih stabil.

4) Tekanan, kemurnian lan flowrate stabil lan bisa disetel, bisa memenuhi macem-macem syarat pelanggan.

5) Struktur kompak, tampilan sing apik, lan wilayah pendhudhukan cilik.

4. Aplikasi Generator Oksigen PSA Ing situs

1) Perawatan limbah: aerasi sing diperkaya oksigen kanggo endhot aktif, kolam oksigen lan sterilisasi ozon.

2) Peleburan kaca: pembubaran sing ndhukung pembakaran, nglereni kanggo nambah panen lan nambah umur kompor.

3) Pemutihan pulp lan nggawe kertas: ngganti pemutih klorin dadi pamutih sing diperkaya karo oksigen kanthi biaya murah, perawatan limbah.

4) Metalurgi logam non-ferrous: peleburan baja, seng, nikel, timbal, lan sapiturute, teknologi PSA kanthi bertahap njupuk teknologi cryogenik.

5) Industri petrokimia lan kimia: nambah kacepetan reaksi lan output produksi kimia kanthi nggunakake reaksi oksidasi sing diperkaya karo oksigen.

6) Perawatan bijih: nggunakake oksigen ing emas, lsp. Proses produksi, kanggo nambah efisiensi ekstraksi logam mulia.

7) Akuakultur: nambah oksigen sing larut ing banyu kanthi aerasi sing diperkaya oksigen kanggo nambah panen iwak, uga bisa nggunakake oksigen nalika ngeterake iwak urip.

8) Fermentasi: ngganti hawa karo oksigen nalika fermentasi kanggo nambah efisiensi kanthi drastis.

9) Banyu ngombe: nyedhiyakake oksigen kanggo generator ozon kanggo sterilisasi.

10) Medis: bar oksigen, terapi oksigen, perawatan kesehatan fisik, lsp.

5. Pangiriman Generator Oksigen PSA Ing situs

Tags Panas: Generator Oksigen PSA ing situs, Produsen, Suplier, Tuku, Disesuaikan, Pabrik, Tiongkok, Digawe ing China, Rega

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码