Generator Nitrogen Kanthi Isi Silinder
  • Air ProGenerator Nitrogen Kanthi Isi Silinder

Generator Nitrogen Kanthi Isi Silinder

Kapasitas Nitrogen: 1-1000Nm³ / jam
Kemurnian Nitrogen: 90% -99.9995%
Tekanan Nitrogen: 0,1-0,7Mpa (150-200 Tekanan Isi Ulang Bar bisa ditawakake)

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Generator nitrogen kanthi ngisi silinder ngasilake Nitrogen gas saka udara sing dikompres ing situs lan nawakake alternatif sing efektif, andal lan aman kanggo pasokan gas Nitrogen tradisional kayata silinder utawa cairan kriogenik. Generator nitrogen kanthi ngisi silinder kasedhiya ing model standar kanthi kapasitas wiwit 0,27m3 / jam nganti 60m3 / jam kanthi kemurnian 99,9999% kanthi tekanan ngisi silinder nganti 200 Bar. Desain digawe kanggo muter jam 24/7. Saben generator dilengkapi fungsi start & stop otomatis, supaya generator bisa miwiti lan mandheg kanthi otomatis miturut konsumsi Silinder.


1. Parameter (Spesifikasi) Generator Nitrogen kanthi Isi Silinder

Model Kapasitas Nitrogen Kekuwatan Kasucian Nitrogen Tekanan Udara Pakan Tekanan Nitrogen
ZRO-3 3Nm³ / jam 0,1KW 99,5-99,9995% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa
ZRO-5 5Nm³ / jam 0,1KW 99,5-99,9995% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa
ZRO-10 10Nm³ / jam 0,1KW 99,5-99,9995% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa
ZRO-15 15Nm³ / jam 0,1KW 99,5-99,9995% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa
ZRO-20 20Nm³ / jam 0,1KW 99,5-99,9995% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa
ZRO-30 30Nm³ / jam 0,1KW 99,5-99,9995% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa
ZRO-40 40Nm³ / jam 0,1KW 99,5-99,9995% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa
ZRO-50 50Nm³ / jam 0,1KW 99,5-99,9995% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa
ZRO-60 60Nm³ / jam 0,1KW 99,5-99,9995% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa
ZRO-80 80Nm³ / jam 0,1KW 99,5-99,9995% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa
ZRO-100 100Nm³ / jam 0,1KW 99,5-99,9995% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa
ZRO-150 150Nm³ / jam 0,1KW 99,5-99,9995% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa
ZRO-200 200Nm³ / jam 0,1KW 99,5-99,9995% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa
ZRO-300 300Nm³ / jam 0,1KW 99,5-99,9995% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa
ZRO-400 400Nm³ / jam 0,1KW 99,5-99,9995% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa
ZRO-500 500Nm³ / jam 0,1KW 99,5-99,9995% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa
ZRO-600 600Nm³ / jam 0,1KW 99,5-99,9995% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa
ZRO-800 800Nm³ / jam 0,1KW 99,5-99,9995% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa
ZRO-1000 1000Nm³ / jam 0,1KW 99,5-99,9995% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa

Komentar: Model lan spesifikasi liyane, hubungi kami.

PSA (Pressure Swing Adsorption) minangka teknologi pamisahan gas canggih, sing nduweni posisi sing ora bisa diganti ing pasokan gas ing situs saiki. Generator nitrogen PSA kanthi ngisi silindergunakake udara sing dikompres minangka bahan baku lan saringan molekul karbon (CMS) minangka adsorben kanggo entuk nitrogen kemurnian dhuwur adhedhasar prinsip, yaiku adsorpsi ayunan tekanan ing suhu normal.

Umumé, gunakake rong menara adsorpsi paralel, sing kanthi otomatis mbukak karo katup pneumatik sing dikendhaleni PLC, uga bisa uga adsorb ing tekanan lan regenerasi tanpa tekanan, kanggo misahake nitrogen lan oksigen, lan entuk gas nitrogen kemurnian dhuwur sing dibutuhake terus-terusan.


2. Chart Flow Generator Nitrogen kanthi Isi Silinder

Generator nitrogen ZHONGRUI kanthi ngisi silinder bisa nggunakake generator nitrogen PSA kanggo ngasilake nitrogen lan silinder isi ulang nitrogen ing situs. Generator nitrogen PSA ngasilake gas nitrogen kemurnian tinggi langsung saka udara sing dikompres, sawise tekanan 150-200bar kanthi booster nitrogen, bisa nggawe gas nitrogen lan diisi ulang dadi silinder.

Generator nitrogen kanthi ngisi silinder umume kasusun saka kompresor udara, sistem pemurnian udara, generator nitrogen PSA, penguat nitrogen, sistem pengisi silinder lan silinder nitrogen.

3. Fitur Nitrogen Generator kanthi Isi Silinder

1) Konsumsi energi sing sithik, kinerja stabil, adaptasi sing apik lan efisiensi tinggi. Kapasitas oksigen lan kemurnian bisa diatur.

2) Desain terpasang skid terpadu, instalasi lan operasi sing gampang lan gampang, area pendhudhukan cilik.

3) Operasi sederhana, kontrol cerdas, bisa nyadari operasi tanpa buruh.

4) Piranti clamping silinder paten nambah umur ayak molekul zeolite.

5) Nganggo katup pneumatik merek terkenal internasional, kanggo njamin sistem sing terus mlaku.

6) Kanthi fungsi deteksi kesalahan, alarm lan kesalahan fungsi nangani.

7) Layar sentuh antarmuka mesin-mesin, kontrol adaptif kanggo ngirit energi, analisa titik embun lan DCS remot, lsp. Item ora opsional.

4. Aplikasi lan Dhukungan Generator Nitrogen kanthi Isi Silinder

1) Instalasi sing gampang

2) Operasi Gamelan kanthi swara sithik

3) Sistem manajemen kualitas sing ketat

4) Piranti sing unggul

5) Layanan profesional

6) Produk bermutu

7) Macem-macem jinis pilihan

8) Rega kompetitif

9) Pangiriman cepet

5. Pangiriman Nitrogen Generator kanthi Isi Silinder

Tags Panas: Generator Nitrogen Kanthi Isi Silinder, Produsen, Suplier, Tuku, Customized, Pabrik, Tiongkok, Buatan China, Rega

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码