Peralatan Gas Nitrogen Tekanan Dhuwur
  • Air ProPeralatan Gas Nitrogen Tekanan Dhuwur

Peralatan Gas Nitrogen Tekanan Dhuwur

Kapasitas Nitrogen: 1-1000Nm³ / jam
Kemurnian Nitrogen: 90% -99.9995%
Tekanan Nitrogen: 0,1-0,7Mpa (150-200 Tekanan Isi Ulang Bar bisa ditawakake)

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Peralatan gas nitrogen tekanan tinggi minangka peralatan sistem sing nggunakake prinsip adsorpsi ayunan tekanan kanggo misahake nitrogen saka udhara lan ngasilake tekanan dhuwur. Piranti kasebut bisa memenuhi permintaan pengisian nitrogen kanggo tangki panyimpenan energi hidrolik kanthi akeh nitrogen.
Nitrogen dipisahake saka udhara, tinimbang nggunakake nitrogen ing botol sadurunge, amarga sistem kasebut mung kudu mbayar listrik, mula nyuda biaya nemen tuku nitrogen botol.


1. Parameter (Spesifikasi) Peralatan Gas Nitrogen Tekanan Dhuwur

Model Kapasitas Nitrogen Kekuwatan Kasucian Nitrogen Tekanan Udara Pakan Tekanan Nitrogen
ZRO-3 3Nm³ / jam 0,1KW 99,5-99,9995% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa
ZRO-5 5Nm³ / jam 0,1KW 99,5-99,9995% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa
ZRO-10 10Nm³ / jam 0,1KW 99,5-99,9995% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa
ZRO-15 15Nm³ / jam 0,1KW 99,5-99,9995% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa
ZRO-20 20Nm³ / jam 0,1KW 99,5-99,9995% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa
ZRO-30 30Nm³ / jam 0,1KW 99,5-99,9995% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa
ZRO-40 40Nm³ / jam 0,1KW 99,5-99,9995% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa
ZRO-50 50Nm³ / jam 0,1KW 99,5-99,9995% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa
ZRO-60 60Nm³ / jam 0,1KW 99,5-99,9995% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa
ZRO-80 80Nm³ / jam 0,1KW 99,5-99,9995% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa
ZRO-100 100Nm³ / jam 0,1KW 99,5-99,9995% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa
ZRO-150 150Nm³ / jam 0,1KW 99,5-99,9995% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa
ZRO-200 200Nm³ / jam 0,1KW 99,5-99,9995% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa
ZRO-300 300Nm³ / jam 0,1KW 99,5-99,9995% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa
ZRO-400 400Nm³ / jam 0,1KW 99,5-99,9995% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa
ZRO-500 500Nm³ / jam 0,1KW 99,5-99,9995% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa
ZRO-600 600Nm³ / jam 0,1KW 99,5-99,9995% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa
ZRO-800 800Nm³ / jam 0,1KW 99,5-99,9995% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa
ZRO-1000 1000Nm³ / jam 0,1KW 99,5-99,9995% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa

Komentar: Model lan spesifikasi liyane, hubungi kami.

PSA (Pressure Swing Adsorption) minangka teknologi pamisahan gas canggih, sing nduweni posisi sing ora bisa diganti ing pasokan gas ing situs saiki. Peralatan gas nitrogen tekanan tinggi nggunakake udara kompresi minangka bahan baku lan saringan molekul karbon (CMS) minangka adsorben kanggo entuk nitrogen kemurnian dhuwur adhedhasar prinsip, yaiku adsorpsi ayunan tekanan ing suhu normal.

Umume, peralatan gas nitrogen tekanan tinggi bisa nggunakake rong menara adsorpsi paralel, sing kanthi otomatis mbukak nganggo katup pneumatik sing dikendhaleni PLC, utawa uga adsorb ing tekanan lan regenerasi tanpa tekanan, kanggo misahake nitrogen lan oksigen, lan njaluk gas nitrogen kemurnian dhuwur sing dibutuhake terus-terusan .


2. Grafik Aliran Peralatan Gas Nitrogen Tekanan Dhuwur

Peralatan gas nitrogen tekanan tinggi ZHONGRUI bisa nggunakake generator nitrogen PSA kanggo ngasilake nitrogen lan isi silinder nitrogen ing situs. PSA generator nitrogen tekanan tinggi ngasilake gas nitrogen kemurnian tinggi langsung saka udara sing dikompres, sawise tekanan nganti 150-200bar kanthi penguat nitrogen, bisa nggawe gas nitrogen lan diisi ulang dadi silinder kanthi terus-terusan.

Peralatan gas nitrogen tekanan tinggi umume kasusun saka kompresor udara, sistem pemurnian udara, generator nitrogen PSA, penguat nitrogen, sistem pengisi silinder lan silinder nitrogen.

3. Fitur Peralatan Gas Nitrogen Tekanan Dhuwur

1) Konsumsi energi sing sithik, kinerja stabil, adaptasi sing apik lan efisiensi tinggi. Kapasitas oksigen lan kemurnian bisa diatur.

2) Desain terpasang skid terpadu, instalasi lan operasi sing gampang lan gampang, area pendhudhukan cilik.

3) Operasi sederhana, kontrol cerdas, bisa nyadari operasi tanpa buruh.

4) Piranti clamping silinder paten nambah umur ayak molekul zeolite.

5) Nganggo katup pneumatik merek terkenal internasional, kanggo njamin sistem sing terus mlaku.

6) Kanthi fungsi deteksi kesalahan, alarm lan kesalahan fungsi nangani.

7) Layar sentuh antarmuka mesin-mesin, kontrol adaptif kanggo ngirit energi, analisa titik embun lan DCS remot, lsp. Item ora opsional.

4. Aplikasi lan Dhukungan Peralatan Gas Nitrogen Tekanan Dhuwur

1) Instalasi sing gampang

2) Operasi Gamelan kanthi swara sithik

3) Sistem manajemen kualitas sing ketat

4) Piranti sing unggul

5) Layanan profesional

6) Produk bermutu

7) Macem-macem jinis pilihan

8) Rega kompetitif

9) Pangiriman cepet

5. Pangiriman Peralatan Gas Nitrogen Tekanan Dhuwur

Tags Panas: Peralatan Gas Nitrogen Tekanan Dhuwur, Produsen, Suplier, Tuku, Disesuaikan, Pabrik, Tiongkok, Digawe ing China, Rega

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码