Tanduran Isi Silinder Nitrogen
  • Air ProTanduran Isi Silinder Nitrogen

Tanduran Isi Silinder Nitrogen

Kapasitas Nitrogen: 1-1000Nm³ / jam
Kemurnian Nitrogen: 90% -99.9995%
Tekanan Nitrogen: 0,1-0,7Mpa (150-200 Tekanan Isi Ulang Bar bisa ditawakake)

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Tanduran ngisi silinder nitrogen mbisakake pelanggan ngisi silinder nitrogen kanggo kabutuhan sing ana utawa kanggo nyuplai wong liya.

Tanduran ngisi silinder nitrogen nyedhiyakake sakabehing tanduran isi ulang silinder nitrogen turnkey - kanthi kapasitas saka 10s-100s silinder saben dina sing bisa digunakake kanthi otomatis. Tanduran ngisi silinder nitrogen kalebu kompresor udara pakan, pengering udara pakan, generator nitrogen, kompresor nitrogen, pompa evakuasi silinder, lan rak pengisi silinder. Tanduran ngisi silinder nitrogen ngirim nitrogen nganti 2.200 psig (15,169 kPa utawa 151,6 barg) kanthi macem-macem tekanan dhuwur sing bisa ngisi nganti 10 silinder sekaligus


1. Parameter (Spesifikasi) Tanduran Isi Silinder Nitrogen

Model Kapasitas Nitrogen Kekuwatan Kasucian Nitrogen Tekanan Udara Pakan Tekanan Nitrogen
ZRO-3 3Nm³ / jam 0,1KW 99,5-99,9995% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa
ZRO-5 5Nm³ / jam 0,1KW 99,5-99,9995% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa
ZRO-10 10Nm³ / jam 0,1KW 99,5-99,9995% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa
ZRO-15 15Nm³ / jam 0,1KW 99,5-99,9995% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa
ZRO-20 20Nm³ / jam 0,1KW 99,5-99,9995% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa
ZRO-30 30Nm³ / jam 0,1KW 99,5-99,9995% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa
ZRO-40 40Nm³ / jam 0,1KW 99,5-99,9995% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa
ZRO-50 50Nm³ / jam 0,1KW 99,5-99,9995% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa
ZRO-60 60Nm³ / jam 0,1KW 99,5-99,9995% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa
ZRO-80 80Nm³ / jam 0,1KW 99,5-99,9995% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa
ZRO-100 100Nm³ / jam 0,1KW 99,5-99,9995% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa
ZRO-150 150Nm³ / jam 0,1KW 99,5-99,9995% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa
ZRO-200 200Nm³ / jam 0,1KW 99,5-99,9995% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa
ZRO-300 300Nm³ / jam 0,1KW 99,5-99,9995% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa
ZRO-400 400Nm³ / jam 0,1KW 99,5-99,9995% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa
ZRO-500 500Nm³ / jam 0,1KW 99,5-99,9995% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa
ZRO-600 600Nm³ / jam 0,1KW 99,5-99,9995% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa
ZRO-800 800Nm³ / jam 0,1KW 99,5-99,9995% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa
ZRO-1000 1000Nm³ / jam 0,1KW 99,5-99,9995% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa

Komentar: Model lan spesifikasi liyane, hubungi kami.

PSA (Pressure Swing Adsorption) minangka teknologi pamisahan gas canggih, sing nduweni posisi sing ora bisa diganti ing pasokan gas ing situs saiki. Generator nitrogen PSA nggunakake udara kompresi minangka bahan baku lan saringan molekul karbon (CMS) minangka adsorben kanggo entuk nitrogen kemurnian dhuwur adhedhasar prinsip, yaiku adsorpsi ayunan tekanan ing suhu normal.

Umume, tetanduran silinder nitrogen ngisigunakake loro menara adsorpsi paralel, sing kanthi otomatis mbukak karo katup pneumatik sing dikendhaleni PLC, utawa uga adsorb ing tekanan lan regenerasi tanpa tekanan, kanggo misahake nitrogen lan oksigen, lan entuk gas nitrogen kemurnian sing dibutuhake terus-terusan.


2. Grafik Aliran Pabrik Isi Silinder Nitrogen

Tanduran ngisi silinder nitrogen ZHONGRUI bisa nggunakake generator nitrogen PSA kanggo ngasilake nitrogen lan isi silinder nitrogen ing situs. Tanduran ngisi silinder nitrogen PSA ngasilake gas nitrogen kemurnian tinggi langsung saka udara sing dikompres, sawise tekanan 150-150 bar kanthi penguat nitrogen, bisa nggawe gas nitrogen lan diisi ulang dadi silinder.

Tanduran ngisi silinder nitrogen umume kalebu kompresor udara, sistem pemurnian udara, generator nitrogen PSA, penguat nitrogen, sistem pengisi silinder lan silinder nitrogen.

3. Fitur Pabrik Isi Silinder Nitrogen

1) Konsumsi energi sing sithik, kinerja stabil, adaptasi sing apik lan efisiensi tinggi. Kapasitas oksigen lan kemurnian bisa diatur.

2) Desain terpasang skid terpadu, instalasi lan operasi sing gampang lan gampang, area pendhudhukan cilik.

3) Operasi sederhana, kontrol cerdas, bisa nyadari operasi tanpa buruh.

4) Piranti clamping silinder paten nambah umur ayak molekul zeolite.

5) Nganggo katup pneumatik merek terkenal internasional, kanggo njamin sistem sing terus mlaku.

6) Kanthi fungsi deteksi kesalahan, alarm lan kesalahan fungsi nangani.

7) Layar sentuh antarmuka mesin-mesin, kontrol adaptif kanggo ngirit energi, analisa titik embun lan DCS remot, lsp. Item ora opsional.

4. Aplikasi lan Dhukungan Pabrik Isi Silinder Nitrogen

1) Instalasi sing gampang

2) Operasi Gamelan kanthi swara sithik

3) Sistem manajemen kualitas sing ketat

4) Piranti sing unggul

5) Layanan profesional

6) Produk bermutu

7) Macem-macem jinis pilihan

8) Rega kompetitif

9) Pangiriman cepet

5. Kiriman Tanduran Isi Silinder Nitrogen

Tags Panas: Pabrik Isi Silinder Nitrogen, Produsen, Suplier, Tuku, Disesuaikan, Pabrik, Tiongkok, Digawe ing China

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码