Tanduran Nitrogen Cair Cilik
  • Air ProTanduran Nitrogen Cair Cilik

Tanduran Nitrogen Cair Cilik

Kapasitas Nitrogen Cair: 1-50L / jam
Kemurnian Nitrogen Cair: 99,9%

Kirim Enquiry

Katrangan Product


Tanduran Nitrogen Cairan Cilik gampang, gampang lan cepet, utamane cocog kanggo piranti persiapan nitrogen cair cilik ing lembaga riset ilmiah lan acara liyane. Iki ngatasi masalah teknis sing ana ing teknologi sing ana, kayata produksi nitrogen cair kanthi perawatan cryogenik sawise output nitrogen, investasi gedhe lan biaya tinggi, lan mung cocog kanggo produksi nitrogen cair kanthi skala gedhe.


1. Parameter (Spesifikasi) Tanduran Nitrogen Cair Cilik

Model LN20 LN50 LN100 LN240 LN500 LN1000
LN2Kapasitas 20L / dina 50L / dina 100L / dina 240L / dina 500L / dina 1000L / dina
Kekuwatan 1.2KW 3KW 7KW 11KW 25KW 50KW
Pakani N2Tekanan â ‰ ¥ 0,6Mpa â ‰ ¥ 0,6Mpa â ‰ ¥ 0,6Mpa â ‰ ¥ 0,6Mpa â ‰ ¥ 0,6Mpa â ‰ ¥ 0,6Mpa
Cara Cooling Hawane adhem Hawane adhem Hawane adhem Banyu digawe adhem Banyu digawe adhem Banyu digawe adhem
Banyu Adhem - - - â ‰ ¥ 4T / h â ‰ ¥ 8T / h â ‰ ¥ 15T / h

Komentar: Model lan spesifikasi liyane, hubungi kami.

Ngarahake macem-macem persyaratan pangguna sing beda-beda ing macem-macem industri, ZHONGRUI bisa nyediakake individuation lan tanduran nitrogen cair cilik profesional kanggo memenuhi persyaratane para pelanggan.

Tanduran nitrogen cair cilik nggunakake saringan molekul karbon berkualitas minangka adsorben kanggo misahake nitrogen saka udhara, adhedhasar prinsip adsorpsi ayunan tekanan ing tekanan tartamtu. Udara kompresi sing wis dimurnèkaké lan garing diserap nalika tekanan lan desorbed nalika nyuda menara adsorpsi. Amarga efek dinamis, tingkat difusi oksigen ing pori-pori ayak molekul karbon luwih cepet tinimbang nitrogen. Sadurunge entuk keseimbangan adsorpsi, nitrogen klempakan dadi gas nitrogen produk. Banjur, tekanan nganti tekanan normal, oksigen dibubarake kanggo regenerasi. Ana loro menara adsorpsi ing sistem kasebut, sing misahake nitrogen lan oksigen, kanthi kontrol otomatis PLC, supaya gas nitrogen kemurnian dhuwur terus-terusan. Banjur, gas nitrogen sing mumpuni mlebu ing kompresor daur ulang bebas minyak lan pencairan cair kanggo entuk nitrogen cair.

Piranti iki duwe masa depan proses teknis sing sederhana, gelar otomatisasi dhuwur, wiwitan / mati sing gampang, bagean sing kurang bisa digunakake, pangopènan sing gampang lan biaya produksi sithik, lsp.

Tanduran nitrogen cair cilik biasane digunakake kanggo mulang ing laboratorium sekolah, cryopreservation mani ing peternakan, ekspansi panas & kontraksi adhem ing produksi prewangan, lan pelestarian minuman lan anggur, lan liya-liyane.


2. Jaminan Kualitas Tanduran Nitrogen Cair Cilik

1) Auditing kontrak ketat nglibatake kabeh departemen kanggo njamin kelayakan saben pesenan.

2) Desain proses lan validasi sadurunge produksi akeh.

3) Ngontrol kanthi ketat kabeh bahan baku lan tambahan, kabeh bahan baku tekan level maju ing jagad.

4) Pemeriksaan ing situs kanggo kabeh proses, cathetan inspeksi tetep bisa dilacak sajrone 3 taun.

5) Kabeh inspektur trampil karo sertifikat internasional.

6) Las sing mumpuni lan profesional njamin kualitas las.

7) 100% inspeksi sistem rampung sadurunge dikirim.

8) Latihan rutin kanggo staf inspeksi

3. Kiriman Tanduran Nitrogen Cair Cilik

Tags Panas: Tanduran Nitrogen Cair Cilik, Produsen, Suplier, Tuku, Disesuaikan, Pabrik, Tiongkok, Digawe ing China, Rega

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码