Tanduran Nitrogen Cairan Cryogen
  • Air ProTanduran Nitrogen Cairan Cryogen

Tanduran Nitrogen Cairan Cryogen

Kapasitas Nitrogen: 200-2000Nm³ / jam
Kemurnian Nitrogen: â ‰ ¥ 99,9997%
Nitrogen: 0,5Mpa (Tekanan Isi Ulang 15-20Mpa bisa Ditampa)

Kirim Enquiry

Katrangan Product


Tanduran nitrogen cair cryogenik saka ZHONGRUI minangka produk sing paling laris. Kapasitas wiwit 20 cum / jam nganti 10000 cum / jam, tanduran ngasilake nitrogen cair ngasilake nitrogen lan oksigen kanthi kemurnian masing-masing nganti 99,99% lan 99,7%. ZHONGRUI wis ngukir ceruk ing industri kanggo sawetara fitur kayata desain kompak, fungsi otomatis, konstruksi sing kokoh, efisiensi tinggi lan konsumsi daya sing luwih murah.


1. Parameter (Spesifikasi) Tanduran Nitrogen Cair Kriogenik

Model KDN-200 KDN-300 KDN-400 KDN-700 KDN-1000 KDN-1600
N2Kapasitas 200Nm³ / h 300Nm³ / h 400Nm³ / h 700Nm³ / h 1000Nm³ / h 1600Nm³ / h
N2Kasucian â ‰ ¤3ppm Oâ ‚‚ â ‰ ¤3ppm Oâ ‚‚ â ‰ ¤3ppm Oâ ‚‚ â ‰ ¤3ppmOâ ‚‚ â ‰ ¤3ppm Oâ ‚‚ <3ppm Oâ ‚‚
LN2Kapasitas / 10L / h 10L / h 20L / h 40L / h 60L / h
N2Tekanan 0,34-1MPa 0,34-1MPa 0,34-1MPa 0,34-1MPa 0,34-1MPa 0,34-1MPa
Ruang Lantai 95m ² 150m ² 220m ² 260m² 300m² 320m ²

Komentar: Model lan spesifikasi liyane, hubungi kami.

Yen dibandhingake karo tanduran pamisahan udara gas, tanduran nitrogen cair cryogenik kudu luwih akeh konsumsi adhem.

Miturut macem-macem panen nitrogen cair cryogenogenik, kita nggunakake macem-macem proses siklus pendinginan, kayata pendinginan sing ningkatake booster, pendinginan pra-adhem suhu sing kurang, kompresor daur ulang kanthi pendinginan tekanan tekanan rendah, lan liya-liyane kanggo nyuda konsumsi daya.

Sistem DCS utawa PLC digunakake, dibantu instrumen ing situs, supaya sistem lengkap stabil, andal lan gampang dioperasikake.


2. Jaminan Kualitas Tanduran Nitrogen Cairan Cryogenik

1) Auditing kontrak ketat nglibatake kabeh departemen kanggo njamin kelayakan saben pesenan.

2) Desain proses lan validasi sadurunge produksi akeh.

3) Ngontrol kanthi ketat kabeh bahan baku lan tambahan, kabeh bahan baku tekan level maju ing jagad.

4) Pemeriksaan ing situs kanggo kabeh proses, cathetan inspeksi tetep bisa dilacak sajrone 3 taun.

5) Kabeh inspektur trampil karo sertifikat internasional.

6) Las sing mumpuni lan profesional njamin kualitas las.

7) 100% inspeksi sistem rampung sadurunge dikirim.

8) Latihan rutin kanggo staf inspeksi

3. Pangiriman Tanduran Nitrogen Cairan Cryogenik

Tags Panas: Pabrik Nitrogen Cair Cryogenik, Produsen, Pemasok, Tuku, Disesuaikan, Pabrik, Tiongkok, Digawe ing China, Rega

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码