Generator Oksigen Kontainer Seluler
  • Air ProGenerator Oksigen Kontainer Seluler

Generator Oksigen Kontainer Seluler

Kapasitas Oksigen: 1-100Nm³ / jam
Kemurnian Oksigen: 90-95%
Tekanan Oksigen: 0,1-0,5Mpa (150-200 Tekanan Isi Ulang Bar bisa ditawakake)

Kirim Enquiry

Katrangan Product


Piranti nggawe oksigen seluler kalebu awak kothak, tangki panyimpenan oksigen, muffler, kompresor udara, tangki panyimpenan udara, pengering adhem lan mesin pembuat oksigen saringan molekul sing saling nyambung ing awak kothak. Outlet oksigen dihubungake karo saluran udara ing tangki panyimpenan oksigen, lan outlet udara tangki panyimpenan oksigen disambungake karo saluran udara tank tangki dekompresi liwat shunt pipa. Piranti kabeh model utilitas ana ing kothak, sing gampang dipindhah. Nalika kompresor udara utawa generator oksigen ayakan molekul gagal, tangki panyimpenan udara lan tangki panyimpenan oksigen bisa terus nyedhiyakake hawa lan oksigen. Tangki panyimpenan oksigen dihubungake karo pluralitas inhaler oksigen, Bisa digunakake kanggo akeh wong sekaligus.


1. Komposisi Sistem Generator Oksigen Kontainer Seluler

1) Kompresor udara: drive listrik utawa drive generator, kompresor udara sekrup sing digawe adhem.

2) Sistem pemurnian udara: kanthi tank buffer udara, pengering udara lan saringan, lsp.

3) generator oksigen PSA: kanthi menara adsorpsi, sistem kontrol, lsp.

4) Penguat oksigen: bisa munggah tekanan oksigen nganti 200Bar.

5) Sistem isi ulang silinder (opsional): kanthi silinder manifold lan oksigen.

Generator oksigen wadhah seluler PSA nggunakake udara sing dikompresi resik minangka bahan baku lan saringan molekul zeolite (ZMS) minangka adsorbent, kanggo ngasilake gas oksigen kanthi teknologi Pressure Swing Adsorption (PSA) ing suhu normal. ZMS minangka adsorben granular bunder kebak pori-pori mikro ing njero lan njaba, sing duweni karakteristik adsorpsi selektif. N2 duwe tingkat difusi sing luwih dhuwur nalika O2 luwih murah, mula N2 diserap dadi ZMS nalika O2 ora ana. Kanthi ngontrol kahanan / tutup katup pneumatik dening PLC, adsorsi ing tekanan lan regenerasi tanpa tekanan, kanggo misahake gas nitrogen lan oksigen, lan nggawe aliran oksigen terus-terusan kanthi mbutuhake kemurnian.


2. Pambuka Generator Oksigen Kontainer Seluler

3. Fitur Generator Oksigen Kontainer Seluler

1) Nganggo antarmuka komputer lan kontrol cerdas kanggo nggawe operasi sing gampang lan nyedhiyakake gas oksigen sing mumpuni kanthi cepet.

2) Teknologi ngisi efisiensi tinggi ayakan molekul, supaya ZMS luwih kenceng, luwih kenceng lan umure luwih dawa.

3) Nganggo merek terkenal PLC internasional lan katup pneumatik, kanggo ngalih kanthi otomatis lan nggawe operasi luwih stabil.

4) Tekanan, kemurnian lan flowrate stabil lan bisa disetel, bisa memenuhi macem-macem syarat pelanggan.

5) Struktur kompak, tampilan sing apik, lan wilayah pendhudhukan cilik.

4. Aplikasi Generator Oksigen Kontainer Seluler

1) Perawatan limbah: aerasi sing diperkaya oksigen kanggo endhot aktif, kolam oksigen lan sterilisasi ozon.

2) Peleburan kaca: pembubaran sing ndhukung pembakaran, nglereni kanggo nambah panen lan nambah umur kompor.

3) Pemutihan pulp lan nggawe kertas: ngganti pemutih klorin dadi pamutih sing diperkaya karo oksigen kanthi biaya murah, perawatan limbah.

4) Metalurgi logam non-ferrous: peleburan baja, seng, nikel, timbal, lan sapiturute, teknologi PSA kanthi bertahap njupuk teknologi cryogenik.

5) Industri petrokimia lan kimia: nambah kacepetan reaksi lan output produksi kimia kanthi nggunakake reaksi oksidasi sing diperkaya karo oksigen.

6) Perawatan bijih: nggunakake oksigen ing emas, lsp. Proses produksi, kanggo nambah efisiensi ekstraksi logam mulia.

7) Akuakultur: nambah oksigen sing larut ing banyu kanthi aerasi sing diperkaya oksigen kanggo nambah panen iwak, uga bisa nggunakake oksigen nalika ngeterake iwak urip.

8) Fermentasi: ngganti hawa karo oksigen nalika fermentasi kanggo nambah efisiensi kanthi drastis.

9) Banyu ngombe: nyedhiyakake oksigen kanggo generator ozon kanggo sterilisasi.

10) Medis: bar oksigen, terapi oksigen, perawatan kesehatan fisik, lsp.

5. Pangiriman Generator Oksigen Kontainer Seluler

Tags Panas: Generator Oksigen Kontainer Ponsel, Produsen, Pemasok, Tuku, Disesuaikan, Pabrik, Tiongkok, Digawe ing China, Rega

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码