Sistem Oksigen Medis Ing Wadah
  • Air ProSistem Oksigen Medis Ing Wadah

Sistem Oksigen Medis Ing Wadah

Kapasitas Oksigen: 1-100Nm³ / jam
Kemurnian Oksigen: 93 ± 3%
Tekanan Oksigen: 0,1-0,5Mpa (150-200 Tekanan Isi Ulang Bar bisa ditawakake)

Kirim Enquiry

Katrangan Product


Sistem oksigen medis ing wadhah ngasilake oksigen gas saka udara sing dikompres ing situs lan nawakake alternatif hemat biaya, andal lan aman kanggo pasokan gas oksigen tradisional kayata silinder utawa cairan kriogenik.


1. Prinsip Sistem Oksigen Medis ing Wadah

Sistem oksigen medis PSA ing wadhah nggunakake udara sing dikompresi resik minangka bahan baku lan saringan molekul zeolite (ZMS) minangka adsorben, kanggo ngasilake gas oksigen kanthi teknologi Pressure Swing Adsorption (PSA) ing suhu normal. ZMS minangka adsorben granular bunder kebak pori-pori mikro ing njero lan njaba, sing duweni karakteristik adsorpsi selektif. N2 duwe tingkat difusi sing luwih dhuwur nalika O2 luwih murah, mula N2 diserap dadi ZMS nalika O2 ora ana. Kanthi ngontrol kahanan / tutup katup pneumatik dening PLC, adsorsi ing tekanan lan regenerasi tanpa tekanan, kanggo misahake gas nitrogen lan oksigen, lan nggawe aliran oksigen terus-terusan kanthi mbutuhake kemurnian.


2. Pambuka Sistem Oksigen Medis ing Wadah

1) Kompresor udara: drive listrik utawa drive generator, kompresor udara sekrup sing digawe adhem.

2) Sistem pemurnian udara: kanthi tank buffer udara, pengering udara lan saringan, lsp.

3) generator oksigen PSA: kanthi menara adsorpsi, sistem kontrol, lsp.

4) Penguat oksigen: bisa munggah tekanan oksigen nganti 200Bar.

5) Sistem isi ulang silinder (opsional): kanthi silinder manifold lan oksigen.

3. Fitur Sistem Oksigen Medis ing Wadah

Ora preduli sepira jarak panggunaan gas sampeyan, ora apik lingkungan alam apa wae, ora ana sumber banyu utawa listrik utawa ora, sistem oksigen medis ZHONGRUI ing wadhah bisa nyedhiyakake solusi profesional kanggo oksigen ing situs sing dibutuhake.

Sistem oksigen medis ZHONGRUI ing wadhah bisa dideleng minangka pusat nggawe oksigen seluler, kanggo nyedhiyakake pengisian oksigen lan silinder terus-terusan kanggo macem-macem situs sing digunakake.

4. Aplikasi Sistem Oksigen Medis ing Wadah

Fleksibel â € ¢ Dadi pemasok dhewe
â € ¢ Solusi ing situs lan seluler
â € ¢ Gawe gas kapan lan ing endi sampeyan butuh
â € ¢ Goleki solusi sing pas banget karo kebutuhan sampeyan
Ngirit biaya â € ¢ Instalasi murah lan biaya mbukak
â € ¢ mung nganggo listrik
â € ¢ Pangopènan minimal
â € ¢ Duwe pasokan dhewe bisa nyegah downtime amarga kekurangan gas
â € ¢ Bayaran cepet - asring kurang saka setaun
Operasi Gampang â Generator oksigen kanthi otomatis
â € ¢ Pangopènan minimal
â € ¢ Instal lan operasi sing gampang
Kualitas Tinggi â € ¢ Mung komponen kualitas sing digunakake
â Generator oksigen sing awet lan bisa dipercaya

5. Pangiriman Sistem Oksigen Medis ing Wadah

Tags Panas: Sistem Oksigen Medis Ing Wadah, Produsen, Suplier, Tuku, Disesuaikan, Pabrik, Tiongkok, Digawe ing China, Rega

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码