99,5% -99,999% Generator Nitrogen Kelas Pangan
  • Air Pro99,5% -99,999% Generator Nitrogen Kelas Pangan

99,5% -99,999% Generator Nitrogen Kelas Pangan

Kapasitas Nitrogen: 1-300Nm³ / jam
Kemurnian Nitrogen: 99.5-99.999%
Tekanan Nitrogen: 0.1-0.7Mpa (bisa diatur)

Kirim Enquiry

Katrangan Product


Lingkungan produksi panganan sampeyan penting banget kanggo ngontrol kualitas. Fasilitas sampeyan butuh lingkungan sing resik, garing, lan inert, sing bisa diwenehake dening generator nitrogen kelas panganan 99,5% -99,999%. Kanthi nggunakake nitrogen kompresi kanggo proses kemasan panganan, risiko nambah kelembapan sing ora dikarepake menyang produk lan siklus produksi sampeyan dikurangi. Iki bakal mbantu supaya minimal kontaminasi bakteri paling sithik. 99,5% -99,999% generator nitrogen kelas panganan uga nyedhiyakake fasilitas sampeyan kanthi infrastruktur resik, resik sing nyuda resiko kontaminasi silang sing bisa mengaruhi warna, mambu, utawa rasa produk panganan sampeyan.


1. Parameter (Spesifikasi) 99,5% -99,999% Generator Nitrogen Kelas Makanan

Model Kapasitas Nitrogen Kekuwatan Kasucian Nitrogen Tekanan Udara Pakan Tekanan Nitrogen
ZRO-3 3Nm³ / jam 0,1KW 99,5-99,999% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa
ZRO-5 5Nm³ / jam 0,1KW 99,5-99,999% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa
ZRO-10 10Nm³ / jam 0,1KW 99,5-99,999% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa
ZRO-15 15Nm³ / jam 0,1KW 99,5-99,999% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa
ZRO-20 20Nm³ / jam 0,1KW 99,5-99,999% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa
ZRO-30 30Nm³ / jam 0,1KW 99,5-99,999% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa
ZRO-40 40Nm³ / jam 0,1KW 99,5-99,999% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa
ZRO-50 50Nm³ / jam 0,1KW 99,5-99,999% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa
ZRO-60 60Nm³/hr 0,1KW 99,5-99,999% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa
ZRO-80 80Nm³ / jam 0,1KW 99,5-99,999% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa
ZRO-100 100Nm³ / jam 0,1KW 99,5-99,999% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa
ZRO-120 120Nm³ / jam 0,1KW 99,5-99,999% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa
ZRO-150 150Nm³ / jam 0,1KW 99,5-99,999% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa
ZRO-200 200Nm³ / jam 0,1KW 99,5-99,999% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa
ZRO-300 300Nm³ / jam 0,1KW 99,5-99,999% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa

PSA (Pressure Swing Adsorption) minangka teknologi pamisahan gas canggih, sing nduweni posisi sing ora bisa diganti ing pasokan gas ing situs saiki. 99,5% -99,999% generator nitrogen kelas panganan nggunakake udara sing dikompresi minangka bahan baku lan saringan molekul karbon (CMS) minangka adsorbent kanggo entuk nitrogen kemurnian dhuwur adhedhasar prinsip, yaiku adsorpsi ayunan tekanan ing suhu normal. 99,5% -99,999% generator nitrogen kelas panganan nggunakake rong menara adsorpsi paralel, sing kanthi otomatis mbukak karo katup pneumatik sing dikendhaleni PLC, utawa uga adsorb ing tekanan lan regenerasi tanpa tekanan, kanggo misahake nitrogen lan oksigen, lan entuk gas nitrogen kemurnian sing dibutuhake terus .


2. Pambuka 99.5% -99.999% Generator Nitrogen Kelas Pangan

3. Fitur 99,5% -99,999% Generator Nitrogen Kelas Makanan

1) Gampang dipasang

2) Operasi Gamelan kanthi swara sithik

3) Sistem manajemen kualitas sing ketat

4) Piranti sing unggul

5) Layanan profesional

6) Layanan OEM / ODM

7) Produk bermutu

8) Macem-macem jinis pilihan

9) Rega kompetitif

10) Pangiriman cepet

4. Aplikasi lan Dhukungan saka 99,5% -99,999% Generator Nitrogen Kelas Pangan

1) Bir, anggur, semangat buah lan lenga sing bisa dimakan: gunakake N2 kanggo tangki tangki, ngunekake botol lan sadurunge nutup kapsul kanggo mbusak O2. Bisa nyegah oksidasi, rusak lan luntur saka omben-omben sing ora dikarbonasi lan minyak sing bisa dipangan.

2) Puffed and Goreng: N2 bisa nyegah panganan sing lembut lan ruwet amarga disebabake banyu sithik ing kanthong. N2 uga bisa nggawe bentuk lan bungkus sing apik, lan panganan ora bakal remuk sajrone transportasi.

3) Kue, panganan roti lan pie vitellus: Flushing N2 ing njero tas panganan bisa nambah wektu seger lan nyegah panganan dadi metamorfosis lan remuk sajrone transportasi.

4) Bubuk Susu lan bubuk susu soyabean: cukup nggunakake N2 sithik kanggo nyegah utawa nyuda fenomena aglomerat bubuk susu sing disebabake amarga panyimpenan ekstrusi suwene.

5) Sereal, kacang, woh lan sayuran: Flushing N2 bisa nyegah ngrusak hama, lan nyimpen O2 sithik bisa nyuda ambegan woh supaya efek seger luwih jelas.

6) panganan permen lan cemilan: N2 umume cocog digunakake ing kanthong panganan sing ora dikepengini.

5. Pangiriman saka 99,5% -99,999% Generator Nitrogen Kelas Makanan

Tags Panas: 99,5% -99,999% Generator Nitrogen Kelas Pangan, Produsen, Suplier, Tuku, Disesuaikan, Pabrik, Tiongkok, Digawe ing China, Rega

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码