Generator Oksigen Kanthi Isi Ulang Silinder
  • Air ProGenerator Oksigen Kanthi Isi Ulang Silinder
  • Air ProGenerator Oksigen Kanthi Isi Ulang Silinder

Generator Oksigen Kanthi Isi Ulang Silinder

Kapasitas Oksigen: 3-150Nm³ / jam
Kemurnian Oksigen: 90-95%
Tekanan Oksigen: 0,1-0,5Mpa (150-200 Tekanan Isi Ulang Bar bisa ditawakake)

Kirim Enquiry

Katrangan Product


Generator oksigen kanthi ngisi ulang silinder duwe macem-macem stasiun pengisian Oksigen Kemurnian sing digunakake kanggo ngisi silinder kanthi ukuran nganti 200 bar. Kapasitas isi antara 2 nganti 200 silinder saben dina.

Sistem kasebut bisa disiyapake kanggo ngisi pipa rumah sakit kanthi langsung lan nggunakake ramp isi minangka sistem cadangan. Silinder oksigen bisa diisi kanthi bebarengan utawa sajrone jam kanthi konsumsi sithik.


1. Parameter (Spesifikasi) Generator Oksigen kanthi Isi Ulang Silinder

ZRO-3 12 silinder / dina (24jam)
ZRO-5 20 silinder / dina (24jam)
ZRO-10 40 silinder / dina (24jam)
ZRO-15 60 silinder / dina (24jam)
ZRO-20 80 silinder / dina (24jam)
ZRO-25 100 silinder / dina (24jam)
ZRO-30 120 silinder / dina (24jam)
ZRO-50 200 silinder / dina (24jam)
ZRO-100 400 silinder / dina (24jam)
ZRO-150 600 silinder / dina (24jam)

Generator oksigen PSA kanthi isi ulang silinder nggunakake udara sing dikompresi resik minangka bahan baku lan saringan molekul zeolite (ZMS) minangka adsorbent, kanggo ngasilake gas oksigen kanthi teknologi Pressure Swing Adsorption (PSA) ing suhu normal. ZMS minangka adsorben granular bunder kebak pori-pori mikro ing njero lan njaba, sing duweni karakteristik adsorpsi selektif. N2 duwe tingkat difusi sing luwih dhuwur nalika O2 luwih murah, mula N2 diserap dadi ZMS nalika O2 ora ana. Kanthi ngontrol kahanan / tutup katup pneumatik dening PLC, adsorsi ing tekanan lan regenerasi tanpa tekanan, kanggo misahake gas nitrogen lan oksigen, lan nggawe aliran oksigen terus-terusan kanthi mbutuhake kemurnian.


2. Pambuka Generator Oksigen kanthi Isi Ulang Silinder

Generator oksigen ZHONGRUI kanthi ngisi ulang silinder bisa nggunakake generator oksigen PSA kanggo ngasilake oksigen lan ngisi silinder oksigen ing situs. Pengembang oksigen PSA ngasilake gas oksigen kemurnian dhuwur langsung langsung saka udara sing dikompres, sawise tekanan nganti 150bar kanthi penguat oksigen, bisa nggawe gas oksigen lan diisi ulang dadi silinder kanthi terus-terusan.

Sistem lengkap utamane kalebu kompresor udara, sistem pemurnian udara, generator oksigen PSA, penguat oksigen, sistem pengisian silinder lan silinder oksigen.

3. Fitur Generator Oksigen kanthi Isi Ulang Silinder

1) Konsumsi energi sing sithik, kinerja stabil, adaptasi sing apik lan efisiensi tinggi. Kapasitas oksigen lan kemurnian bisa diatur.

2) Desain terpasang skid terpadu, instalasi lan operasi sing gampang lan gampang, area pendhudhukan cilik.

3) Operasi sederhana, kontrol cerdas, bisa nyadari operasi tanpa buruh.

4) Piranti clamping silinder paten nambah umur ayak molekul zeolite.

5) Nganggo katup pneumatik merek terkenal internasional, kanggo njamin sistem sing terus mlaku.

6) Kanthi fungsi deteksi kesalahan, alarm lan kesalahan fungsi nangani.

7) Layar sentuh antarmuka mesin-mesin, kontrol adaptif kanggo ngirit energi, analisa titik embun lan DCS remot, lsp. Item ora opsional.

4. Aplikasi lan Dhukungan Generator Oksigen kanthi Isi Ulang Silinder

1) Perawatan limbah: aerasi sing diperkaya oksigen kanggo endhot aktif, kolam oksigen lan sterilisasi ozon.

2) Peleburan kaca: pembubaran sing ndhukung pembakaran, nglereni kanggo nambah panen lan nambah umur kompor.

3) Pemutihan pulp lan nggawe kertas: ngganti pemutih klorin dadi pamutih sing diperkaya karo oksigen kanthi biaya murah, perawatan limbah.

4) Metalurgi logam non-ferrous: peleburan baja, seng, nikel, timbal, lan sapiturute, teknologi PSA kanthi bertahap njupuk teknologi cryogenik.

5) Industri petrokimia lan kimia: nambah kacepetan reaksi lan output produksi kimia kanthi nggunakake reaksi oksidasi sing diperkaya karo oksigen.

6) Perawatan bijih: nggunakake oksigen ing emas, lsp. Proses produksi, kanggo nambah efisiensi ekstraksi logam mulia.

7) Akuakultur: nambah oksigen sing larut ing banyu kanthi aerasi sing diperkaya oksigen kanggo nambah panen iwak, uga bisa nggunakake oksigen nalika ngeterake iwak urip.

8) Fermentasi: ngganti hawa karo oksigen nalika fermentasi kanggo nambah efisiensi kanthi drastis.

9) Banyu ngombe: nyedhiyakake oksigen kanggo generator ozon kanggo sterilisasi.

10) Medis: bar oksigen, terapi oksigen, perawatan kesehatan fisik, lsp.

5. Pangiriman Generator Oksigen kanthi Isi Ulang Silinder

Tags Panas: Generator Oksigen Kanthi Isi Ulang Silinder, Produsen, Suplier, Tuku, Disesuaikan, Pabrik, Tiongkok, Digawe ing China, Rega

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码