Kabar

  • Kanggo nyukupi panjaluk nitrogen murni saka kabeh lapisan masyarakat, generator nitrogen wis muncul, diwakili dening merek teknologi terkemuka, nggawa kemungkinan anyar kanggo pangembangan industri.

    2023-09-14

  • Merek ZHONGRUI wis dadi pimpinan ing bidang generator oksigen kanthi kualitas apik lan teknologi inovatif, nyedhiyakake solusi pasokan oksigen sing luwih trep lan dipercaya.

    2023-09-05

  • Generator nitrogen minangka piranti sing digunakake kanggo ngasilake nitrogen konsentrasi dhuwur. Ing bidang industri, kimia, lan perawatan medis, gas nitrogen kudu digunakake kanthi jumlah akeh. Nanging, cara pasokan nitrogen tradisional kayata silinder utawa nitrogen cair duwe masalah kayata biaya dhuwur lan panyimpenan sing ora trep.

    2023-08-08

  • Kanggo nggawe 99,6% oksigen mbutuhake telung langkah: pamisahan udara, persiapan oksigen, panyimpenan lan transportasi. Ing proses nyiapake oksigen, perlu terus-terusan ngresiki oksigen liwat distilasi, filtrasi, adsorpsi lan cara liyane, lan pungkasane entuk produk kemurnian dhuwur.

    2023-07-26

  • Perusahaan kita duwe spesialisasi ing desain, produksi lan dodolan generator oksigen kemurnian dhuwur lan generator nitrogen saka pabrik China,

    2022-12-14

  • 1. Generator nitrogen sing tetep seger ing industri panganan cocok kanggo kemasan panganan sing diisi nitrogen, panyimpenan gandum ijo, sayuran seger, kemasan lan pengawetan alkohol, lsp.

    2022-12-14

  • Oksigen murni penting kanggo papan mancing modern. Panggunaan dosis oksigen murni sing bener bisa njamin "tingkat pertumbuhan" sing luwih cepet, "koefisien umpan" sing luwih apik,

    2022-12-14

  • Ayo ngerti aerasi tanduran limbah kanthi proses sludge aktif. Amarga sebagian besar proses sludge aktif nggunakake mikroorganisme aerobik kanggo ngrusak polutan organik,

    2022-12-14

  • Gas tambahan sing beda digunakake kanggo mesin pemotong laser kanggo ngethok bahan sing beda. Gas tambahan sing umum yaiku: udara, oksigen, nitrogen, lan kadhangkala argon.

    2022-12-14

  • Utamane digunakake ing gas protèktif annealing, gas protèktif sintering, perawatan nitriding, reresik tungku lan gas purging, etc.

    2022-12-14

  • Carane nitrogen digunakake ing proses welding? - Kabar - WUXI ZHONGRUI AIR SEPARATION EQUIPMENTS CO., LTD

    2022-12-14

  • Industri ilmiah wis ngowahi saka kontrak gas akeh dadi generator gas nitrogen ing situs luwih cepet. Nanging, amarga kontrak dawa lan ketat sing angel kanggo milih metu saka, sektor manufaktur industri wis diwatesi ing carane cepet padha bisa ngalih menyang generator gas.

    2022-12-14