Tanduran Oksigen Cair Cryogenik
  • Air ProTanduran Oksigen Cair Cryogenik

Tanduran Oksigen Cair Cryogenik

Kapasitas Oksigen Cair: 50-1300Nm³ / jam
Kemurnian Oksigen Cair: â ‰ ¥ 99,6%
Tekanan Oksigen Cair: 0,2Mpa

Kirim Enquiry

Katrangan Product


Tanduran oksigen cair cryogenik ngatasi masalah teknis volatilisasi gas nalika ngisi silinder gas suhu sithik. Piranti pengisi oksigen cair saka silinder gas suhu rendah kalebu tangki oksigen cair lan silinder gas suhu rendah. Silinder gas suhu rendah dilengkapi katup fase cair lan katup fase gas.


1. Parameter (Spesifikasi) Tanduran Oksigen Cair Cryogenic

Model KDO-180y KDO-250y KDO-400y KDON-1200y / 3ooy KDONAr-1300y / 200y / 40y
LO2Kapasitas 180Nm³ / h 250Nm³ / h 400Nm³ / h 1200Nm³ / h 1300Nm³ / h
LO2Kasucian â ‰ ¥ 99,6% â ‰ ¥ 99,6% â ‰ ¥ 99,6% â ‰ ¥ 99,6% â ‰ ¥ 99,6%
LO2Tekanan 0,2MPa 0,2MPa 0,2MPa 0,2MPa 0,2MPa
LN2Kapasitas - - - 300Nm³ / h 200Nm³ / h
LN2Kasucian - - - â ‰ ¤5ppmOâ ‚‚ â ‰ ¤5ppmOâ ‚‚
LN2Tekanan - - - 0,5MPa 0,5MPa
LN2Tekanan - - - - 40Nm³ / h
LAr Kemurnian - - - - â ‰ ¤1.5ppmO + 4ppmN
Tekanan LAr - - - - 0,2MPa
Ruang Lantai 250m³ 300m³ 350m³ 850m³ 4000m³

Yen dibandhingake karo tanduran pamisahan udara gas, tanduran oksigen cair cryogenik mbutuhake konsumsi sing luwih adhem.

Miturut macem-macem panen oksigen cair cryogenogenik, kita nggunakake macem-macem proses siklus pendinginan, kayata pendinginan sing ningkatake booster, pendinginan pra-adhem suhu rendah, kompresor daur ulang kanthi pendinginan ekspansi tekanan rendah, lsp kanggo nyuda konsumsi daya.

Sistem DCS utawa PLC digunakake, dibantu instrumen ing situs, supaya sistem lengkap stabil, andal lan gampang dioperasikake.


2. Jaminan Kualitas Tanduran Oksigen Cair Cryogenik

1) Auditing kontrak ketat nglibatake kabeh departemen kanggo njamin kelayakan saben pesenan.

2) Desain proses lan validasi sadurunge produksi akeh.

3) Ngontrol kanthi ketat kabeh bahan baku lan tambahan, kabeh bahan baku tekan level maju ing jagad.

4) Pemeriksaan ing situs kanggo kabeh proses, cathetan inspeksi tetep bisa dilacak sajrone 3 taun.

5) Kabeh inspektur trampil karo sertifikat internasional.

6) Las sing mumpuni lan profesional njamin kualitas las.

7) 100% inspeksi sistem rampung sadurunge dikirim.

8) Latihan rutin kanggo staf inspeksi

3. Pangiriman Tanduran Oksigen Cair Cryogenic

Tags Panas: Tanduran Oksigen Cair Cryogenik, Produsen, Suplier, Tuku, Disesuaikan, Pabrik, China, Buatan China, Rega

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码