Generator Nitrogen Gas sing Containerisasi
  • Air ProGenerator Nitrogen Gas sing Containerisasi

Generator Nitrogen Gas sing Containerisasi

Kapasitas Nitrogen: 1-200Nm³ / jam
Nitrogen: 99-99,999%
Nitrogen: 0,1-0,7Mpa (150-200 Tekanan Isi Ulang Bar bisa ditawakake)

Kirim Enquiry

Katrangan Product


Pengembang nitrogen gas kontainerisasi sejatine ora ngasilake nitrogen. Nanging, nggunakake nitrogen ing udhara lan konsentrasi kanthi ngilangi molekul sing berlebihan. Komposisi udara sing khas yaiku 78% nitrogen lan 21% oksigen. Uga ana sawetara molekul liyane, kayata karbon dioksida, argon lan banyu.
Kaya sawetara pengering udara adsorpsi, generator nitrogen gas wadhah duwe rong kamar. Siji duwe CMS anyar kanggo proses adsorpsi saiki, lan liyane osilasi tekanan rendah kanggo desorb oksigen saka CMS jenuh. PSA bisa ngasilake nganti nitrogen murni nganti 99,999%.


1. Parameter (Spesifikasi) Generator Nitrogen Gas Kontainerisasi

Model Kapasitas Nitrogen Kekuwatan Kasucian Nitrogen Tekanan Udara Pakan Tekanan Nitrogen
ZRO-3 3Nm³ / jam 0,1KW 99-99,999% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa
ZRO-5 5Nm³ / jam 0,1KW 99-99,999% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa
ZRO-10 10Nm³ / jam 0,1KW 99-99,999% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa
ZRO-15 15Nm³ / jam 0,1KW 99-99,999% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa
ZRO-20 20Nm³ / jam 0,1KW 99-99,999% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa
ZRO-30 30Nm³ / jam 0,1KW 99-99,999% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa
ZRO-40 40Nm³ / jam 0,1KW 99-99,999% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa
ZRO-50 50Nm³ / jam 0,1KW 99-99,999% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa
ZRO-60 60Nm³ / jam 0,1KW 99-99,999% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa
ZRO-80 80Nm³ / jam 0,1KW 99-99,999% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa
ZRO-100 100Nm³ / jam 0,1KW 99-99,999% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa
ZRO-150 150Nm³ / jam 0,1KW 99-99,999% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa
ZRO-200 200Nm³ / jam 0,1KW 99-99,999% 0.8-1.0Mpa 0,1-0,7Mpa

Komentar: Model lan spesifikasi liyane, hubungi kami.

Generator nitrogen gas kontainer cocok kanggo industri minyak bumi, industri gas alam, industri kimia lan industri relatif liyane, sing nduweni fitur adaptasi sing kuat, mobilitas fleksibel, lsp.

Generator nitrogen gas kontainer sing dipasang ing kendaraan bisa ditrapake kanggo eksploitasi, pembersihan, penggantian, operasi nylametake darurat, atenuasi gas utawa cairan sing gampang kobong, lsp. Ing industri minyak bumi lan gas alam. Ana tekanan rendah, tekanan medium lan seri tekanan tinggi saka sistem nitrogen.

Generator nitrogen gas kontainer minangka papan utama teknik sistem cerdas, ing endi dilengkapi piranti produksi, piranti ngawasi, piranti kontrol, lsp. Miturut sarat pelanggan, desain kontainer dipérang dadi pirang-pirang bagean:

1) Sistem generasi nitrogen

2) Sistem booster nitrogen

3) Sistem pemadam kebakaran

4) Sistem lampu

5) Sistem ventilasi

6) Sistem pipa

7) Sistem distribusi daya kanthi set generator

8) Sistem weker

9) Sistem integrasi otomatis


2. Bagan Aliran Generator Nitrogen Gas Berpaku

3. Fitur Generator Nitrogen Gas Containerized

1) Jinis wadhah nggawe instalasi, operasi, ngangkat lan transportasi sing trep.

2) Desain kanthi ketat miturut kondisi kerja ing situs pelanggan.

3) Operasi kanthi otomatis, lan kontrol DCS bisa diwenehake.

4) Loro-lorone drive listrik lan drive generator bisa digunakake, trep kanggo operasi lapangan.

5) Solusi profesional bisa diwenehake kanggo syarat khusus liyane saka pelanggan.

4. Aplikasi lan Dhukungan Generator Nitrogen Gas Kontainerisasi

Industri elektronik: proteksi nitrogen sajrone produksi semikonduktor lan komponen elektronik.

Pangobatan panas: proteksi nitrogen, nitriding, annealing padhang, anti-oksidasi kanggo macem-macem jinis tungku industri.

Industri panganan lan omben-omben: digunakake kanggo pengepakan isi nitrogen, panyimpenan gandum, pelestarian sayuran lan woh-wohan, konservasi anggur, lsp.

Industri kimia: selimut nitrogen, panggantos, reresik, panularan tekanan, agitasi reaksi kimia, perlindungan nitrogen produksi serat kimia, lsp.

Industri minyak bumi lan gas alam: penyulingan minyak bumi, pembersihan nitrogen lan pendeteksi kebocoran kapal lan pipa, ekstraksi minyak kanthi nitrogen ngisi.

Industri farmasi: pengepakan, transportasi lan panyimpenan API sing diisi nitrogen (Bahan-bahan Farmasi Aktif), obat-obatan Tionghoa & Kulon. Nyegah korosi & nyegah vermin obat herbal China, lsp.

Industri kabel: proteksi nitrogen sajrone produksi kabel silang.

Metalurgi bubuk: proteksi nitrogen nalika nggawe bubuk lan bahan magnetik.

Industri karet / ban: gunakake nitrogen kanggo njaga tekanan ban lan vulkanisasi ban, kanggo nambah kualitas produk.

Industri serat sintetis: proteksi nitrogen sajrone proses nggambar serat

Industri pemrosesan aluminium: proteksi nitrogen kanggo peleburan & penempaan bahan aluminium, produksi produk aluminium, lempengan foil aluminium, lsp.

5. Pangiriman Generator Nitrogen Gas Kontainerisasi

Tags Panas: Generator Nitrogen Gas Containerisasi, Produsen, Suplier, Tuku, Customized, Pabrik, Tiongkok, Digawe ing China, Rega

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码