Warta

Ngganti pikiran kanggo ngirit dhuwit kanthi pasokan gas industri

2021-03-19

Cara pasokan gas tradisional ing industri industri lan ilmiah yaiku kanthi pasokan akeh. Fasilitas wis nggunakake pangiriman akeh nganti pirang-pirang dekade, mula akeh fasilitas lan manajer operasional ora ngerti yen ana metode pasokan gas alternatif mung amarga padha karo carane para pendahulune lan fasilitas mesthi nyuplai gas.

 

Industri ilmiah wis ngonversi kontrak gas massal menyang situsgenerator gas nitrogenluwih cepet. Nanging, amarga ana kontrak sing dawa lan ketat sing angel ditarik, sektor manufaktur industri wis diwatesi supaya cepet bisa ganti dadi generator gas.

 

Tantangane yaiku ngowahi pola pikirane wong liya lan ngajari manawa ana alternatif kanggo njupuk nitrogen saka supplier lokal. Meh kabeh pangguna industriGenerator Nitrogen Gaswis ngasilake nitrogen ing saben dinane utawa nyewa tank akeh lan wis pirang-pirang taun rampung. Solusi sing luwih efektif kanggo entuk nitrogen yaiku mbenerake kabeh dhuwit kanggo faktur kasebut lan investasi maneh ing prasarana lan bisnis perusahaan, tinimbang karo pemasok njaba.

 

Alternatif paling apik kanggo silinder yaiku skala industri i-Flowgenerator gas nitrogen. Nanging, kepiye sampeyan ngganti pikirane keputusan lan nggawe industrigenerator gas nitrogenminangka papan umum minangka pasokan massal?

 

Sanajan sampeyan bisa ngerteni biaya banget kanggo entuk kontrak kanggo layanan gas silinder lan luwih gampang cocog karo anggaran fasilitas sampeyan, agenerator gas nitrogenbakal nyedhiyakake bathi investasi kanthi luwih cepet lan silinder sing luwih apik. Nalika ngetung bathi investasi sampeyan, angka kasebut bakal ngomong dhewe: biaya tabung nitrogen larang regane luwih larang tinimbang biayagenerator gas nitrogen. Agenerator gas nitrogenbakal mbayar dhewe ing endi wae antarane nem wulan nganti rong puluh patang wulan, dene pasokan akeh gegayutan karo biaya lan kontrak sing lagi ditindakake. Kanthi tuku sepisan agenerator gas nitrogenlan biaya pangopènan taunan minimal, sampeyan bisa mbalekake dana yen wis dibuwang kanggo pasokan akeh lan investasi maneh ing perusahaan lan entuk jalur produksi anyar, peralatan sing diupgrade, utawa ngrekrut karyawan trampil anyar sing bakal mbantu bisnis sampeyan berkembang.

 

Yen sampeyan butuh udara sing dikompresi kanggo mbukak peralatan sampeyan ora nelpon pemasok kanggo nyiyapake jadwal pangiriman mingguan, sampeyan tuku kompresor udara. Yen sampeyan butuh nitrogen, aja mbayar wong liya kanggo ngasilake lan nggawa nalika sampeyan bisa menehigenerator gas nitrogen.