Aplikasi Industri

  • Produk seri ZRZD kemurnian tinggi cocok kanggo kabeh jinis proses, pemurnian hidrogenasi tipe A, hemat energi,

    2021-02-26

  • Nitrogen Generator kanggo industri metalurgi cocog kanggo perawatan panas, annealing padhang, pemanasan protèktif, metalurgi bubuk,

    2021-02-26

  • Oksigen murni penting kanggo papan mancing modern. Panganggone dosis oksigen murni sing bener bisa njamin "tingkat pertumbuhan" luwih cepet, "koefisien umpan" sing luwih apik,

    2021-02-26

  • Nalika aerasi sing diperkaya oksigen digunakake ing proses endhot aktif, tingkat tuwuhing oksigen terlarut udakara 8-10 kali udakara aerasi udara,

    2021-02-26

  • Oksigen biasane digunakake kanggo nglereni lan ngelas logam. Oksigen digunakake minangka agen pendukung pembakaran asetilena kanggo ngasilake semangat suhu dhuwur

    2021-02-26

  • Ganti peralatan + produk gas lan dilengkapi sistem layanan sing sampurna, peleburan perawatan panas logam kanggo pangguna domestik lan asing kanthi solusi paling apik,

    2021-02-26